Airco Machines

OKSYS FLICK

Deze machine is alleen leverbaar als speciale bestelling.

Bel ons voor informatie.

 

OKSYS AGRICOLD

 

Deze machine is een werkpaard voor de mobiele sector! Geschikt voor achterin de service wagen zonder dat u bang hoeft te zijn dat de weegschaal kapot gaat. de machine is voorzien van een fles met een inhoud van 12Kg met hitteband.

Het grafische LCD display heeft 264 x 64 pixels, waarop u het automatische proces kunt volgen, de machine heeft standaard 7,5 meter slangen, een 100l/min vacuumpomp, een automatisch afblaasventiel voor de Niet Condenseerbare Gassen en een tankdruk meter.

De afmetingen van deze machine zijn 48 x 68 x 88cm en hij weegt zo’n 70 kilo

 

OKSYS ECOS 302

De OKSYS fabriek staat in Italië, de fabriek produceert alleen maar airco apparatuur en ze staan dus dicht bij de markt en weten waar ze over praten…

Bij de Oksys apparatuur is een telefoon App voor Android en Apple beschikbaar op de 302 series, (Met een App op de telefoon kan je na inloggen op de fabriekswebsite voertuig informatie opvragen bij de fabriek.)

Met de Oksys app krijgt u ook toegang tot de fabriek data base met gegevens van auto’s, landbouw voertuigen en vrachtwagens.  Het gekozen merk in de databank blijft als eerste vermeld staan en springt bijvoorbeeld niet terug naar de A van Alfa.. Dus zeer makkelijk voor bedrijven die vaak aan een merk werken. Tevens kunt u het machine proces met de app volgen.

Daarnaast heeft u de mogelijkheid om gegevens van eigen voertuigen extra op te slaan in het geheugen van de machine. Eventueel missende voertuigen kun je aan de fabriek doorgeven waarna zij  deze in de volgende up-date proberen bij te voegen en anders dan in het machine overzicht vermeld staat zit er in beide modellen tegenwoordig wel een hitte band gemonteerd. ook zijn de programma’s volautomatisch (zonder kranen) en hand matig uit te voeren.

De uitgevoerde service beurten worden per dag en maand opgeslagen in het geheugen waardoor de uitgevoerde service ook een jaar later nog uit te printen zijn.

Ook de km stand of kenteken kan op het print rapport vermeld worden!

 De tankinhoud bedraagt 9Kg effectief 6,3Kg,  deze machine heeft geen weegschalen onder de olie potjes, vulling gebeurd op tijdbasis. De 3 meter lange vulslangen komen aan de voorzijde uit de machine. Deze slangen kunnen in een opberg vak bewaard worden. Het afblaasventiel voor de Niet Condenseerbare Gassen (NCG’s) zit op de achterzijde van de machine achter een service luikje. Een programma voor hybride voertuigen is natuurlijk aanwezig!

OPTIES:

Een standaard machine wordt geleverd zonder printer  en UV fles. Deze zijn als optie aan te brengen. Bij jaarlijks onderhoud wordt de databank, door ons, gratis vernieuwd, zodat je altijd – Up to Date – bent.

OKSYS FAST 302

Type Oksys Fast lijkt qua werking op de Ecos machine, de tank inhoud is 12Kg effectief 9,3 Kg, deze machine heeft wel weegschalen onder de olie potten, vulling gebeurd op gewicht. De 3 meter lange vulslangen komen aan de achterzijde uit de machine. Deze kunnen aan twee haken opgehangen worden inclusief dummy adapters om de snelkoppelingen stofvrij aan te monteren als de machine niet gebruikt wordt. Het NCG ventiel is direct bereikbaar geplaatst op de machine achterzijde. En natuurlijk heeft deze machine ook een ingebouwd spoel programma!

CTR Kristal BASE

DDe CTR fabriek is over genomen door Denso. CTR bouwde de machines met een licentie van Denso. In advertenties publiceerden zij met Denso machines made by CTR! De DENSO DESIGN STANDARD is een bekende in de automotive airconditioning world.

ISC Modine ICEGARD VERDE

Deze Italiaanse machine wordt geproduceerd door ISC, een toonaangevende fabrikant voor industriële en automotive condensoren.

Limburghaven 2C 3433 PK Nieuwegein

+31 30 26 26 026

info@aircofrans.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag geopend van 09:00 t/m 17:00.

Zaterdag & Zondag zijn wij gesloten.  Nood telefoon buiten kantoor tijden: 

Mob. 06-10973714